Szilvásváradi Családi Napok - 2015 Július 10-12.

Zenei csemegékkel, gyerekprogramokkal és gasztronómiai különlegességekkel várnak mindenkit a szilvási családi napra.

Július második hétvégéjén színes családi programok és az ország krémjéhez tartozó könnyűzenei előadók várnak mindenkit Szilváson.

Az I. Szilvásváradi Családi Napok július 10-én, pénteken délután kezdődik és egészen vasárnap estig tart. A három napos kavalkádra több ezer érdeklődőt várnak Kézművesek, vidámpark, gyermekprogramok, gasztronómiai különlegességek és nagyszabású koncertek várják majd a Szilvásváradra látogatókat.

Most már szinte minden faluban, kirándulóhelyen találkozhatunk különböző fesztiválokkal, ehhez szeretnénk ettől az esztendőtől csatlakozni. Hagyományteremtő szándékkal indítjuk el júliusban a Szivasvaradi Csaladi Napok rendezvényt és bízunk benne, hogy a helyi lakosság és a környező településekről hozzánk látogatók körében is kedvező fogadtatásra talál.

A koncertekre a belépés díjtalan!

A teljesség igénye nélkül a Családi Napokon fellép a Balkán Fanatik, Ádám és Éva, a Neoton sztárjai, szombaton este Charlie Legismertebb slágerei csendülnek fel a színpadon. Mellettük a közönség együtt mulathat a Sláger TV sztárjaival, vagy éppen Török Ádám és Mini blues koncertjén hallgathatja meg a Gőzhajó című klasszikus mellett a többi örökérvényű blues balladát.

Az esemény fővédnôke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter úr, aki Szaniszló Laszló polgármester úrral együtt nyitja majd meg a nagyszabású eseményt.

Szilvásvárad hagyományos nevezetességeivel is várunk mindenkit. Pisztrángkülönlegességek, a magyar gasztronómia egyedi ízei, interaktív gyermek programok, a fátyol vízesés és a kisvasút is készen áll a látogatók fogadására.

További információk Facebook oldalunkon >>

Szilvásváradi Családi Napok 2015